Welkom bij de Ladies of Light

Afgekort ook wel LOL. Niet voor niets kiezen we deze naam, want Schilderen met licht ook wel bekend als Painting with Light doen we voor voor het plezier.


Wie zijn wij?

Het team van Ladies of Light bestaat in de kern uit Arun & Petra. Zij zijn de drijvende kracht achter LOL.

Arun

Vrouw achter het licht


Hoi ik ben Arun.

De andere helft van Ladies of Light.

Fotografie is voor mij een moment om me te ontspannen. Binnenshuis of buiten op straat en in de natuur zie ik veel moois om vast te leggen. Ik zie dan dat elk moment van de dag z’n eigen licht heeft. Dan wordt experimenteren met belichting tijdens het fotograferen ‘n uitdaging. Vooral als je ‘s avonds op stap bent of in ‘n donkere omgeving fotografeert.

Van het één kwam ‘t ander. En nu gebruik ik licht op een creatieve manier.

Samen met Petra maak ik licht-schilderijen. Ben je nieuwsgierig kijk dan op onze website voor meer informatie.

Petra

Vrouw achter de camera


Hoi, leuk dat je een bezoek brengt aan onze website.

Ik ben Petra Muilenburg en in het dagelijks leven portretfotografe. Werken met licht is een dagelijkse noodzaak, waar ik maar al te graag een deugd van heb gemaakt. 

Licht vind ik heel bijzonder. Het maakt of breekt een foto. Je kunt het sturen, buigen en nog veel meer bijzondere dingen om het naar je hand te zetten. 

Licht is voor mij zoiets als klei voor een pottenbakker. Je kunt het vormen naar je wil en kleuren naar je smaak.

Op deze website vind je werk dat ik met veel plezier samen met Arun heb gemaakt. 

Ben je nieuwsgierig  hoe wij werken, dan helpen we je tijdens een van onze workshops graag op weg naar je start als lichtschilder.

Idee uitwerking

De uitwerking van de projecten gaat in gezamenlijk overleg. Schilderen met licht kan op vele manieren. De samenwerking maakt uitwerking van projecten krachtiger door gebruik van onze sterke kanten. Arun's styling en Petra's technische kunde zorgen voor beelden gebaseerd op gezamenlijke inspiratie.

Plezier

Onze samenwerking is gebaseerd op plezier. LOL in het bedenken van projecten om uit te werken. Maar ook plezier om dit te delen met anderen. Dit laatste doen we graag in de vorm van workshops en het organiseren van teambuilding voor groepen.

Digitaal

De uitvoering van de projecten gebeurt in fases, maar eindigt altijd met een beeld dat zonder verdere tussenkomst van digitale beeldbewerking wordt behaald. Voor meer uitleg over de technieken van Schilderen met licht / Painting with Light verwijzen we je graag naar het Blog, waar je uitleg vindt over de gebruikte technieken voor het tot stand komen van de beelden.

In gesprek

Neem vooral contact met ons op als je denkt dat we je kunnen helpen. Voor zowel workshops als teambuilding activiteiten kun je ons inschakelen. Maar we bedenken ook graag beelden die 'anders' zijn. Niet een reguliere foto. Maar beelden met beleving en samenwerking die meer laten zien van jouw project of bedrijf. Beelden die tot stand komen door middel van interactie met je publiek of doelgroep.

Hoe wij werken

1 Neem contact met ons op en leg je idee voor. Wij kijken hoe we vorm kunnen geven aan onze belangrijkste speerpunten: LOL, samenwerking en verbinding.


2 Wij werken een concept uit en nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ons voorstel bevat de middelen en tijd die nodig zijn voor het tot stand komen van het eindresultaat. Eventuele vragen kunnen over en weer in dit stadium worden besproken. Natuurlijk krijg je ook een prijsindicatie voor de tot standkoming van je project.


3 Het project wordt uitgevoerd. Je ontvangt het eindresultaat in de vorm van een jpg beeld of beelden die je kunt gebruiken op social media of in drukwerk. Bij workshops en teambuilding evenementen zorgen wij voor het verzamelen van de beelden. Waarbij de beelden binnen enkele dagen ter beschikking worden gesteld. Bij teambuilding vindt ook een terugkoppeling plaats over het traject.